Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Бойові» дії у Львівській міськраді: комісія архітектури оголосила війну «Фесту»

Холдингу емоцій "Фест" та його керівнику Юрію Назарчуку оголошено чи не справжню війну – через несанкціоноване будівництво у Львові на вул Валовій, 20. «Ми запропонували Галицькій районній адміністрації видати розпорядження про припинення робіт на вул Валовій, 20, а також подати до суду на забудовників з вимогою демонтувати несанкціоноване будівництво», – заявив сьогодні, 13 грудня, в коментарі Гал-інфо голова комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міської ради Андріян Гутник.

«Також ми запропонували департаменту містобудування скасувати наказ № 189 від 15 квітня 2010 року, виданий управлінням архітектури про надання дозволу на розміщення літнього майданчику», - розповів Андріян Гутник.

Водночас він додав: «В четвер, 16 грудня, на сесії Львівської міської ради заслухають Андрія Павліва, директора департаменту містобудування стосовно цього питання. Я, як депутат Львівської міської ради і голова комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища, готую запит в прокуратуру, до Міністерства надзвичайних ситуацій, в СБУ, до Держконтролю про термінове припинення будівельних робіт, які і далі тривають, незважаючи на всі наші звернення та вимоги. До того ж, нема жодних підстав для будівництва, жодних дозволів».

За словами депутата, між комісією та холдингом емоцій \"Фест\" розпочинається справжня війна, адже будівництво попри заборони не припиняється навіть в недільні дні.

«Навіть вчора, в неділю вранці, коли в церквах Львова, проходили богослужінні, будівельні роботи продовжувалися. Керівництво холдингу "Фест", нехтуючи всіма заборонами, навіть не зважає на це релігійні почуття. Це виклик не лише громаді, але й цілому народу. При цьому, наголошу ще раз, відповідних документів щодо будівництва нема, а пам\'ятка архітектури – руйнується», – зауважив Андріян Гутник.

Адріян Гутник також розповів, що під час засідання комісії Юрій Назарчук, замовник будівництва, повідомив: «Я будував, будую і буду будувати і нічого ви мені не зробите».

«Звідки в цього чоловіка така впевненість, я не розумію, хто дає йому такі крила, що він так високо намагається злетіти, але я йому пообіцяв, що вже в скорім часі спущу його на землю», - запевнив Адріян Гутник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ